Category: DEFAULT

Fjale shqip gjermanisht fjala

Fjalor Shqip Gjermanisht. Albanisch Deutsch Wörterbuch. Fjalor Shqip Gjermanisht është një fjalor me rreth njëmijë fjalët me kryesore për pathtogodsglory.org listë fjalës është e vlefshme për të gjithë ata që janë te interesuar për të mësuar gjuhën gjermane. Cdo dite ne faqen tone hidhen 5 fjale te reja qe duhet te mesoni ne gjermanisht dhe gjithcka eshte me shqiptim dhe me perkthim ne gjuhen shqipe. Pervec kesaj cdo fjale eshte e ilustruar me foto dhe ne kete menyre ju arrini qe te kuptoni shume mire se per cfare behet fjale, pavaresisht krahines apo dialektit tuaj. Fjalor gjermanisht-shqip book. Read 9 reviews from the world's largest community for readers/5.

Fjale shqip gjermanisht fjala

[Çfarë është FJALË. FJALË është fjalor shqip online i përditësuar me fjalë dhe kuptime të reja dhe i pastruar nga ngarkesa ideologjike komuniste.. Ky fjalor i gjuhës shqipe është i thjeshtë dhe i këndshëm për t'u përdorur dhe përditësohet rregullisht, duke e bërë atë të . Fjalor gjermanisht-shqip book. Read 9 reviews from the world's largest community for readers/5. Mar 05,  · Ka disa menyra qe mund te perdorni ne menyre qe te perktheni fjalet nga gjermanisht ne shqip me ane te ketij fjalori: Menyra 1: Shkruani fjalen gjermanisht qe doni te perktheni ne kutine bosh ne te majte dhe fjala do te perkthehet menjehere ne Shqip ne kutine ne te djathte. Kjo eshte pjese e materialit fjalet me te rendesishme ne gjermanisht, qe shume shpejt do te hidhet video dhe nese arrini qe te mesoni keto fjale atehere ju garantojme qe arrini te kuptoni shume gjuhen gjermane. Kjo eshte pjesa e 21 nga qe jane ne total. 1. Fjala e pare per te mesuar sot. Fjalor Shqip Gjermanisht. Albanisch Deutsch Wörterbuch. Fjalor Shqip Gjermanisht është një fjalor me rreth njëmijë fjalët me kryesore për pathtogodsglory.org listë fjalës është e vlefshme për të gjithë ata që janë te interesuar për të mësuar gjuhën gjermane. Cdo dite ne faqen tone hidhen 5 fjale te reja qe duhet te mesoni ne gjermanisht dhe gjithcka eshte me shqiptim dhe me perkthim ne gjuhen shqipe. Pervec kesaj cdo fjale eshte e ilustruar me foto dhe ne kete menyre ju arrini qe te kuptoni shume mire se per cfare behet fjale, pavaresisht krahines apo dialektit tuaj. | ] Fjale shqip gjermanisht fjala Ne kete video do te gjeni fjale dhe shprehje te perditshme te gjuhes gjermane me perkthim ne shqip. Vizito pathtogodsglory.org per me shume artikuj. Çfarë është FJALË. FJALË është fjalor shqip online i përditësuar me fjalë dhe kuptime të reja dhe i pastruar nga ngarkesa ideologjike komuniste.. Ky fjalor i gjuhës shqipe është i thjeshtë dhe i këndshëm për t'u përdorur dhe përditësohet rregullisht, duke e bërë atë të denjë për nevojat e shqipfolësve në ditët e sotme. Ka disa menyra qe mund te perdorni ne menyre qe te perktheni fjalet nga gjermanisht ne shqip me ane te ketij fjalori: Menyra 1: Shkruani fjalen gjermanisht qe doni te perktheni ne kutine bosh ne te majte dhe fjala do te perkthehet menjehere ne Shqip ne kutine ne te djathte. Ne kete video jane fjale dhe shprehje te perditshme te gjuhes gjermane. Vizito pathtogodsglory.org per me shume artikuj. Fjalor gjermanisht-shqip book. Read 9 reviews from the world's largest community for readers. Fjalor shqip shumë gjuhësh. Përmban Shqip, Anglisht, Greqisht, Italisht dhe Spanjisht Online Albanian dictionary. Contains Albanian, English, Greek, Italian and Spanish. fjale të urta përkthimi në fjalorin shqip - gjermanisht në Glosbe, online dictionary, free. Browse milions fjalët dhe frazat në të gjitha gjuhët. Cdo dite ne faqen tone hidhen 5 fjale te reja qe duhet te mesoni ne gjermanisht dhe gjithcka eshte me shqiptim dhe me perkthim ne gjuhen shqipe. Pervec kesaj cdo fjale eshte e ilustruar me foto dhe ne kete menyre ju arrini qe te kuptoni shume mire se per cfare behet fjale, pavaresisht krahines apo dialektit tuaj. Stanford Libraries' official online search tool for books, media, journals, databases, government documents and more. Demo applications. CityLogik Demo. Tower Hamlets Demo. Ja një fjali në gjermanisht, që e gjeta në një shkrim në internet, ku këto dy fjalë dalin si të njëjta nga kuptimi: “Aus Mitgefühl für andere”, antwortet er sofort, “aus Empathie – das ist das Höchste, das der Mensch leisten kann!” Fjala “Mitgefühl” fjalëpërfjalë pathtogodsglory.org “bashkëndjenjë”. Deutsch-Albanisches Worterbuch /Fjalor Gjermanisht-Shqip (Albanian and German Edition) Fjalor Arberisht-shqip: Rreth 8, Fjale E Shenime Gramatikore (Biblioteka. Shkarkoni falas Fjalorin shqiptar Shqip-Shqip. Fjalori Shqip Shqip njihet dhe si QEP shkurtimi Qendra për Edukim dhe Promovim. Fjalori shqip shqip bazohet kryesisht në fjalorin e që është në formën e shkruar, pra libër, i vitit Fjalori përmban më shumë se 40 mijë fjalë shqip të cilat shpjegohen në mënyrë sa më të. Fjalet e perbashketa gjermanisht shqip. Psh: është përfshirë fjala merinos, që është emërtimi i një race deleje me lesh të gjatë e cila dhe në gjermanisht është njëlloj, (po ç’na duhet merinosi? – mund të pyesni me të drejtë ju.) ndoshta mund të mos ju hyjë në punë si fillestarë që mund të jeni, por siç e thamë kjo punë kërkimore kishte si synim të ishte sa. Fjalor Anglisht Shqip. Kjo faqe eshte krijuar qe tju vije ne ndihme nese keni veshtiresi me gjuhen angleze. Pas kerkimit qe kam bere ne internet dy jane faqe me te besueshme ku mund te perktheni fjale dhe fraza nga anglisht ne shqip. Detit i ka hije vala, burrit i ka hije fjala. Deti njihet në valë, burri njihet në fjalë. Ku është besa aty është dhe shpresa. Mos ki frikë nga hasmi, po nga miku i rremë. Nga del fjala del dhe shpirti. Po nuk e pate të ligun brenda, nuk të vjen nga jashtë Ku ka pune, hik mos i pengo. Ku ka per te ngrene, shko ndihmoju. FJALOR I GJUHËS SË SOTME SHQIPE (me rreth fjalë) © pathtogodsglory.org Të gjitha të drejtat të rezervuara. Ç'do të thotë fjala hutin? Mëso cili është kuptimi i fjalës hutin në fjalor shqip të ilustruar me shembuj, sinonime e shprehje frazeologjike. Download Fjalor Shqip Gjermanisht apk for Android. Fjalor shqip gjermanisht. E njejta gje ndodh dhe me fjalorin shqip-italisht, por ai qe me pak me ka ardhur ne ndihme, madje here-here me ka irrituar me perkthimet e veta eshte fjalori shqip-italisht. Mangesite dhe perkthimet e cunguara me shume te shtyjne drejt keqinterpretimeve dhe keqperkthimeve, se sa te japin zgjidhje.

FJALE SHQIP GJERMANISHT FJALA

Foljet Ndihmese ne Gjermanisht - Gjermanisht A1/A2
How to addons for wow mop guide

1 Replies to “Fjale shqip gjermanisht fjala”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *